Digitaal oriënteren 
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit

 

Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.
 

Tweewielercentrum de Hoef Alkmaar. Bent U op zoek naar een nieuwe fiets van hoogwaardige kwaliteit dan kunnen wij u verder helpen. Is uw fiets aan onderhoud toe, dan kunnen wij het voor u repareren. De reparaties worden vakkundig en snel uitgevoerd. Ook beschikken we over leenfietsen gewoon en electrisch bij ons wordt je geen ridder te voet.


Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.